Dentist.ro

  • 6 moduri de a obţine un zâmbet îmbunătăţit!
    Cum acţionează zmbetul hollywoodian? Tinde spre perfecţiune şi luptă pentru admiraţie, frumuseţe, putere şi, nu n ultimul rnd, pentru respect. Zmbetul perfect pe care l afişează şi l promovează divele cu atta nonşalanţă şi siguranţă n orice ocazie le deschide drumul spre succes. Iar nouă ne cştigă ncă din primul moment admiraţia. Ele au nteles un lucru foarte important n lupta pentru...
Profilaxie

Prop-jet (bicarbonat de sodiu)

Este tehnica de curatare profesionala a dintilor folosind bicarbonat de sodiu si care completeaza periajul. Elimina eficient petele de cafea, tutun etc de pe smaltul dintilor realizand concomitent un lustru impecabil.

Exemplificarea tehnicii corecte de periaj

Include instruirea asupra tehnicii corecte de periaj si mimarea acesteia pe un mulaj , alte indicatii de igienizare a gurii , a lucrarilor dentare si ale aparatelor ortodontice.

Evidentierea placii bacteriene

Poate nu stiai, dar pe suprafetele dintilor zilnic se depun bacterii, formand o adevarata colonie. Acum putem sa-ti demonstram asta utilizand o substanta anume care aplicata pe dinti ne va arata in scurt timp unde se ascund microbii raspunzatori de carie.Dorim sa te constientizam despre acest fapt si sa te motivam in actiunile de igienizare.

Aplicatii topice de fluor in gutiere

Prin aplicatii locale se poate obtine o reducere a cariilor cu 40-50%. Fluorul patrunde in structura cristalina a smaltului marindu-i astfel rezistenta la actiunea agentilor microbieni. Pentru a obtine efectul maxim, fluorul trebuie aplicat pe un dinte curat de doua ori pe an. Gelul pe care il folosim noi contine fluorura de sodiu si are un gust placut. Il vom aplica pe dinti in dispozitive special confectionate(gutiere) timp de 1-4 minute. Pretul include si confectionarea gutierelor.

Sigilarea dintilor recent erupti

40 ron

Lista preturi "Profilaxie"

Detartraj cu ultrasunete (periodic) 80 ron
Detartraj cu ultrasunete (prima sedinta 100 ron
Periaj profesional 70 ron
Prop-jet (bicarbonat de sodiu) 40 ron
Exemplificarea tehnicii corecte de periaj gratuit
Aplicatii topice de fluor) 50 ron
Sigilarea dintilor recent erupti) 70 ron
 

Parerea ta conteaza

"Cabinetul stomatologic Oralmed este locul in care am fost intampinata intotdeauna cu zambete calde, amabilitate, profesionalism. Desi nu-mi vine sa cred, am ajuns la concluzia ca poti veni la dentist cu placere. Atat eu cat si sotul meu vom merge regulat la cabinet pentru o igienizare corespunzatoare cat si pentru rezolvarea problemelor viitoare."

dna. Ionela Benescu, Bucuresti

"Eu vin la Oralmed deoarece odata cu prima vizita am intalnit aici atmosfera calma, profesionalism si mai ales respect fata de timpul meu. Apreciez de fiecare data calitatea si bunul simt gasit aici."

dl. Victor Ionescu, Bucuresti

"Ambianta calda ... de familie, fara dureri, fara timp pierdut...; Mi-a placut. Dentist bun!"

dl. Ciprian Dumbrava, Bucuresti

"Candva aveam probleme cu dintii. Acum problemele sunt demult rezolvate si vin cu placere din cand in cand la control. Cabinetul e super!"

dra. Miruna Costea, Bucuresti