Estetica dentara

Albire dentara cu plasma BEYOND

Noua ne place albul!

Sistemul BEYOND™ inseamna calitate. Este imbinarea perfecta intre timp redus, rezultate maxime si siguranta totala. Nicaieri in lume nu veti gasi un sistem mai bine pus la punct si mai eficient decat Sistemul BEYOND™ - 15000 de medici stomatologi, va pot confirma acest lucru. In ziua de astazi, nimeni nu dispune de timp si rabdare suficienta - toata lumea isi doreste rezultatele cele mai bune, intr-un timp cat mai scurt, la un cost cat mai corect. Tratamentul de albire BEYOND™ va aduce astazi satisfactia garantata, in numai 30 de minute!


Lista preturi "Estetica"

Albire cu plasma Beyond

(odata cu sedinta de albire veti primi cadou o crema dentara profesionala cu fluor pentru fortifierea smaltului)

1100 ron
Albire dinte devital/dinte140 ron
 

Parerea ta conteaza

"Cabinetul stomatologic Oralmed este locul in care am fost intampinata intotdeauna cu zambete calde, amabilitate, profesionalism. Desi nu-mi vine sa cred, am ajuns la concluzia ca poti veni la dentist cu placere. Atat eu cat si sotul meu vom merge regulat la cabinet pentru o igienizare corespunzatoare cat si pentru rezolvarea problemelor viitoare."

dna. Ionela Benescu, Bucuresti

"Eu vin la Oralmed deoarece odata cu prima vizita am intalnit aici atmosfera calma, profesionalism si mai ales respect fata de timpul meu. Apreciez de fiecare data calitatea si bunul simt gasit aici."

dl. Victor Ionescu, Bucuresti

"Ambianta calda ... de familie, fara dureri, fara timp pierdut...; Mi-a placut. Dentist bun!"

dl. Ciprian Dumbrava, Bucuresti

"Candva aveam probleme cu dintii. Acum problemele sunt demult rezolvate si vin cu placere din cand in cand la control. Cabinetul e super!"

dra. Miruna Costea, Bucuresti