Dentist.ro

  • 6 moduri de a obţine un zâmbet îmbunătăţit!
    Cum acţionează zmbetul hollywoodian? Tinde spre perfecţiune şi luptă pentru admiraţie, frumuseţe, putere şi, nu n ultimul rnd, pentru respect. Zmbetul perfect pe care l afişează şi l promovează divele cu atta nonşalanţă şi siguranţă n orice ocazie le deschide drumul spre succes. Iar nouă ne cştigă ncă din primul moment admiraţia. Ele au nteles un lucru foarte important n lupta pentru...
Consultatie

Examinare medic dentist

Medicul va efectua un control al cavitatii bucale iar in urma diagnosticului stabilit , va intocmi un plan de tratament. Asadar la sfarsitul primei vizite la Oralmed vei afla cu ce probleme dentare te confrunti, cum se vor rezolva, in cat timp si cat vor costa.

Model de studiu

Acesta este o copie din gips a gurii tale si face posibila examinarea in detaliu, pentru a stabili un diagnostic si un plan de tratament corect . Modelele de studiu se vor realiza in laboratorul de tehnica dentara dupa o amprenta a gurii inregistrata de medic in cabinet.

Lista preturi "Consultatie"

Examinare medic dentist50 ron
Examinare medic chirurg70 ron
Examinare medic ortodont70 ron
Amprente si modele de studiu130 ron
Control periodic stomatologic (la 6 luni/daca esti inscris in *Oralmed te previne*)gratuit
Control postoperatie40ron
 

Parerea ta conteaza

"Cabinetul stomatologic Oralmed este locul in care am fost intampinata intotdeauna cu zambete calde, amabilitate, profesionalism. Desi nu-mi vine sa cred, am ajuns la concluzia ca poti veni la dentist cu placere. Atat eu cat si sotul meu vom merge regulat la cabinet pentru o igienizare corespunzatoare cat si pentru rezolvarea problemelor viitoare."

dna. Ionela Benescu, Bucuresti

"Eu vin la Oralmed deoarece odata cu prima vizita am intalnit aici atmosfera calma, profesionalism si mai ales respect fata de timpul meu. Apreciez de fiecare data calitatea si bunul simt gasit aici."

dl. Victor Ionescu, Bucuresti

"Ambianta calda ... de familie, fara dureri, fara timp pierdut...; Mi-a placut. Dentist bun!"

dl. Ciprian Dumbrava, Bucuresti

"Candva aveam probleme cu dintii. Acum problemele sunt demult rezolvate si vin cu placere din cand in cand la control. Cabinetul e super!"

dra. Miruna Costea, Bucuresti