Dentist.ro

  • 6 moduri de a obţine un zâmbet îmbunătăţit!
    Cum acţionează zmbetul hollywoodian? Tinde spre perfecţiune şi luptă pentru admiraţie, frumuseţe, putere şi, nu n ultimul rnd, pentru respect. Zmbetul perfect pe care l afişează şi l promovează divele cu atta nonşalanţă şi siguranţă n orice ocazie le deschide drumul spre succes. Iar nouă ne cştigă ncă din primul moment admiraţia. Ele au nteles un lucru foarte important n lupta pentru...
Tratamente
Implantologie

Lista preturi "Implantologie"

Implant dentar (MIS) Medical Implant System2100 ron
Sinus lift extern (fara biomaterialele de aditie)1300 ron
Bio-os 0,5 grame300 ron
Bio-os 1 gram550 ron
Bio-os 2 grame900 ron
Membrana resorbabila 2/2 cm450 ron
Membrana resorbabila 3/3cm550 ron
Membrana resorbabila ¾ cm900 ron
Coroana ceramica pe implant cu bont protetic angulat1500 ron
Coroana ceramica pe implant cu bont protetic standard1200 ron
Coroana ceramica intermediara in punte pe implant800 ron
 
Consultatie

Examinare medic dentist

Medicul va efectua un control al cavitatii bucale iar in urma diagnosticului stabilit , va intocmi un plan de tratament. Asadar la sfarsitul primei vizite la Oralmed vei afla cu ce probleme dentare te confrunti, cum se vor rezolva, in cat timp si cat vor costa.

Model de studiu

Acesta este o copie din gips a gurii tale si face posibila examinarea in detaliu, pentru a stabili un diagnostic si un plan de tratament corect . Modelele de studiu se vor realiza in laboratorul de tehnica dentara dupa o amprenta a gurii inregistrata de medic in cabinet.

Lista preturi "Consultatie"

Examinare medic dentist50 ron
Examinare medic chirurg70 ron
Examinare medic ortodont70 ron
Amprente si modele de studiu130 ron
Control periodic stomatologic (la 6 luni/daca esti inscris in *Oralmed te previne*)gratuit
Control postoperatie40ron
 
Estetica dentara

Albire dentara cu plasma BEYOND

Noua ne place albul!

Sistemul BEYOND™ inseamna calitate. Este imbinarea perfecta intre timp redus, rezultate maxime si siguranta totala. Nicaieri in lume nu veti gasi un sistem mai bine pus la punct si mai eficient decat Sistemul BEYOND™ - 15000 de medici stomatologi, va pot confirma acest lucru. In ziua de astazi, nimeni nu dispune de timp si rabdare suficienta - toata lumea isi doreste rezultatele cele mai bune, intr-un timp cat mai scurt, la un cost cat mai corect. Tratamentul de albire BEYOND™ va aduce astazi satisfactia garantata, in numai 30 de minute!


Lista preturi "Estetica"

Albire cu plasma Beyond

(odata cu sedinta de albire veti primi cadou o crema dentara profesionala cu fluor pentru fortifierea smaltului)

1100 ron
Albire dinte devital/dinte140 ron
 
Profilaxie

Prop-jet (bicarbonat de sodiu)

Este tehnica de curatare profesionala a dintilor folosind bicarbonat de sodiu si care completeaza periajul. Elimina eficient petele de cafea, tutun etc de pe smaltul dintilor realizand concomitent un lustru impecabil.

Exemplificarea tehnicii corecte de periaj

Include instruirea asupra tehnicii corecte de periaj si mimarea acesteia pe un mulaj , alte indicatii de igienizare a gurii , a lucrarilor dentare si ale aparatelor ortodontice.

Evidentierea placii bacteriene

Poate nu stiai, dar pe suprafetele dintilor zilnic se depun bacterii, formand o adevarata colonie. Acum putem sa-ti demonstram asta utilizand o substanta anume care aplicata pe dinti ne va arata in scurt timp unde se ascund microbii raspunzatori de carie.Dorim sa te constientizam despre acest fapt si sa te motivam in actiunile de igienizare.

Aplicatii topice de fluor in gutiere

Prin aplicatii locale se poate obtine o reducere a cariilor cu 40-50%. Fluorul patrunde in structura cristalina a smaltului marindu-i astfel rezistenta la actiunea agentilor microbieni. Pentru a obtine efectul maxim, fluorul trebuie aplicat pe un dinte curat de doua ori pe an. Gelul pe care il folosim noi contine fluorura de sodiu si are un gust placut. Il vom aplica pe dinti in dispozitive special confectionate(gutiere) timp de 1-4 minute. Pretul include si confectionarea gutierelor.

Sigilarea dintilor recent erupti

40 ron

Lista preturi "Profilaxie"

Detartraj cu ultrasunete (periodic) 80 ron
Detartraj cu ultrasunete (prima sedinta 100 ron
Periaj profesional 70 ron
Prop-jet (bicarbonat de sodiu) 40 ron
Exemplificarea tehnicii corecte de periaj gratuit
Aplicatii topice de fluor) 50 ron
Sigilarea dintilor recent erupti) 70 ron
 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Page 1 of 3

Parerea ta conteaza

"Cabinetul stomatologic Oralmed este locul in care am fost intampinata intotdeauna cu zambete calde, amabilitate, profesionalism. Desi nu-mi vine sa cred, am ajuns la concluzia ca poti veni la dentist cu placere. Atat eu cat si sotul meu vom merge regulat la cabinet pentru o igienizare corespunzatoare cat si pentru rezolvarea problemelor viitoare."

dna. Ionela Benescu, Bucuresti

"Eu vin la Oralmed deoarece odata cu prima vizita am intalnit aici atmosfera calma, profesionalism si mai ales respect fata de timpul meu. Apreciez de fiecare data calitatea si bunul simt gasit aici."

dl. Victor Ionescu, Bucuresti

"Ambianta calda ... de familie, fara dureri, fara timp pierdut...; Mi-a placut. Dentist bun!"

dl. Ciprian Dumbrava, Bucuresti

"Candva aveam probleme cu dintii. Acum problemele sunt demult rezolvate si vin cu placere din cand in cand la control. Cabinetul e super!"

dra. Miruna Costea, Bucuresti