Dentist.ro

  • 6 moduri de a obţine un zâmbet îmbunătăţit!
    Cum acţionează zmbetul hollywoodian? Tinde spre perfecţiune şi luptă pentru admiraţie, frumuseţe, putere şi, nu n ultimul rnd, pentru respect. Zmbetul perfect pe care l afişează şi l promovează divele cu atta nonşalanţă şi siguranţă n orice ocazie le deschide drumul spre succes. Iar nouă ne cştigă ncă din primul moment admiraţia. Ele au nteles un lucru foarte important n lupta pentru...
Cum sa alegi cel mai bun dentist in albire dentara

De cand sistemele de albire dentara au invadat piata cabinetelor private dentare din Romania,veti dori probabil sa stiti cum sa faceti cea mai buna alegere a metodei de albire a dintilor cat si a medicului care va poate ajuta sa aveti o dantura de invidiat.Daca sunteti hotarat sa urmati un procedeu de albire dentara *acasa* sau *in cabinet*consultarea medicului specialist in estetica dentara este absolut necesara. Astfel vom avea convingerea ca rezultatele obtinute sunt dintre cele mai bune.

Iata asadar cateva sugestii care va vor ajuta sa alegeti cel mai bun specialist in estetica dentara:

1. Este de dorit sa aflati de calificarea si experienta medicului in procedurile de albire dentara.

2. Va recomandam sa va informati despre procedurile moderne de albire dentara si aflati care sunt tehnicile practicate de cabinetele dentare si de medicul respectiv.

3. Descoperiti mai multe despre locatie, mediul ambiant, personalul medical daca este amabil si prietenos.

4. Verificati disponibilitatea medicului,programul de lucru cu pacientii pentru a putea alege cel mai potrivit moment pentru o consultatie.

5. Nu ezitati sa aflati mai multe despre tarife si daca acestea reflecta corect raportul calitate-pret.Solicitati pretul pentru diferitele tipuri de procedure de albire practicate.

6. Asigurati-va ca dentistul ofera garantia rezultatului.Va ofera detalii despre durata de mentinere a rezultatului obtinut si va include intr-un program de profilaxie dentara.

7. Un dentist bun trebuie sa va informeze despre riscurile si eventualele efecte secundare implicate in procedurile de albire dentara.De asemenea trebuie sa va prezinte optiunile pentru a le evita.

8. Puteti solicita recomandarile din partea altor persoane tratate de medic in trecut.

9. Informati-va navigand pe intenet site-urile specializate in a va recomanda dentisti cu experienta(www.dentist.ro)

10. Adresati-va in jur,familiei,prietenilor,colegilor care pot fi surse bune de informatii despre calitatea serviciilor stomatologice.

11. Daca admirati dintii cuiva,solicitati numele doctorului acestuia si invers,daca cineva se plange de tratamentul dentar ,evitati acest medic.

Daca parcurgand aceste randuri v-am ajutat sa alegeti medicul potrivit,intr-un articol urmator va vom ajuta sa alegeti intre diferitele tipuri de albiri dentare,astfel ca dorinta voastra de a avea dintii albi si sanatosi sa poata fi implinita.

Last Updated on Monday, 17 January 2011 21:02
 

Parerea ta conteaza

"Cabinetul stomatologic Oralmed este locul in care am fost intampinata intotdeauna cu zambete calde, amabilitate, profesionalism. Desi nu-mi vine sa cred, am ajuns la concluzia ca poti veni la dentist cu placere. Atat eu cat si sotul meu vom merge regulat la cabinet pentru o igienizare corespunzatoare cat si pentru rezolvarea problemelor viitoare."

dna. Ionela Benescu, Bucuresti

"Eu vin la Oralmed deoarece odata cu prima vizita am intalnit aici atmosfera calma, profesionalism si mai ales respect fata de timpul meu. Apreciez de fiecare data calitatea si bunul simt gasit aici."

dl. Victor Ionescu, Bucuresti

"Ambianta calda ... de familie, fara dureri, fara timp pierdut...; Mi-a placut. Dentist bun!"

dl. Ciprian Dumbrava, Bucuresti

"Candva aveam probleme cu dintii. Acum problemele sunt demult rezolvate si vin cu placere din cand in cand la control. Cabinetul e super!"

dra. Miruna Costea, Bucuresti