Dentist.ro

  • 6 moduri de a obţine un zâmbet îmbunătăţit!
    Cum acţionează zmbetul hollywoodian? Tinde spre perfecţiune şi luptă pentru admiraţie, frumuseţe, putere şi, nu n ultimul rnd, pentru respect. Zmbetul perfect pe care l afişează şi l promovează divele cu atta nonşalanţă şi siguranţă n orice ocazie le deschide drumul spre succes. Iar nouă ne cştigă ncă din primul moment admiraţia. Ele au nteles un lucru foarte important n lupta pentru...

Oralmed te previne!

Programul tau de profilaxie


Intr-o lume in care timpul este cea mai scumpa resursa si intr-un oras in care viata se deruleaza cu o viteza imensa, alimentatia neadecvata, stresul, factorii genetici devin inamici ai sanatatii dentare.

Pentru ca apreciezi confortul sanatatii dentare noi am introdus programul "Oralmed te previne". Acesta este un program de profilaxie care inlocuieste stresul si costul unor afectiuni grave cu simplitatea unor vizite periodice la medicul tau dentist.

Acest tip de program de profilaxie este foarte raspandit in Europa si SUA datorita faptului ca asigura un nivel ridicat de sanatate orala in conditiile in care costul tratamentelor este redus.

Programul consta in a reveni la noi dupa 6 luni pentru un simplu control. Vei fi anuntat telefonic in preajma datei (3 saptamani) pentru a programa vizita.

Inscrierea ta presupune o simpla vizita la cabinetul nostru, un control si gata. Apoi medicul iti va prescrie un program de profilaxie special adaptat situatiei tale. Acesta consta in general din periaj, detartraj, fluorizare, etc. Daca ai o problema care necesita tratament medicul iti va intocmi planul de tratament.


Participarea ta la acest program va fi rasplatita astfel:

  • dupa 1 vizita de control ai 15 % reducere pentru serviciile de profilaxie (detartraj, periaj, fluorizare)
  • dupa 3 vizite de control consecutive vei primi gratuit serviciile de profilaxie iar pentru restul serviciilor 10% reducere
  • dupa 6 vizite vei avea gratuitate pentru serviciile de profilaxie si 20% reducere pentru restul serviciilor

Ce trebuie sa faci ca sa te inscrii? Programeaza acum prima vizita si esti inscris.

 

Parerea ta conteaza

"Cabinetul stomatologic Oralmed este locul in care am fost intampinata intotdeauna cu zambete calde, amabilitate, profesionalism. Desi nu-mi vine sa cred, am ajuns la concluzia ca poti veni la dentist cu placere. Atat eu cat si sotul meu vom merge regulat la cabinet pentru o igienizare corespunzatoare cat si pentru rezolvarea problemelor viitoare."

dna. Ionela Benescu, Bucuresti

"Eu vin la Oralmed deoarece odata cu prima vizita am intalnit aici atmosfera calma, profesionalism si mai ales respect fata de timpul meu. Apreciez de fiecare data calitatea si bunul simt gasit aici."

dl. Victor Ionescu, Bucuresti

"Ambianta calda ... de familie, fara dureri, fara timp pierdut...; Mi-a placut. Dentist bun!"

dl. Ciprian Dumbrava, Bucuresti

"Candva aveam probleme cu dintii. Acum problemele sunt demult rezolvate si vin cu placere din cand in cand la control. Cabinetul e super!"

dra. Miruna Costea, Bucuresti