Dentist.ro

 • 6 moduri de a obţine un zâmbet îmbunătăţit!
  Cum acţionează zmbetul hollywoodian? Tinde spre perfecţiune şi luptă pentru admiraţie, frumuseţe, putere şi, nu n ultimul rnd, pentru respect. Zmbetul perfect pe care l afişează şi l promovează divele cu atta nonşalanţă şi siguranţă n orice ocazie le deschide drumul spre succes. Iar nouă ne cştigă ncă din primul moment admiraţia. Ele au nteles un lucru foarte important n lupta pentru...
Cum sa alegi intre diferitele tipuri de albiri dentare

Alege tipul de albire dentara care ti se potriveste!

Afla metodele ieftine si scumpe de albire dentara!

Cum sa alegi intre diferitele tipuri de albire dentara?

Având în vedere multitudinea produselor comerciale disponibile pe piaţă, găsirea celui mai bun sistem de albire înseamna o adevărată provocare.

Ca si pacient al unui medic dentist, sunteti evident interesat sa primiti cele mai bune tratamente, la cele mai convenabile preturi. Multi dintre noi cautam informatii in fiecare zi despre albirea dintilor, majoritatea incercand sa o faca acasa, la un pret cat mai mic, iar un procent mai redus cautam cabinetele care fac albirea dintilor in cabinet.

Recomandarea noastra inainte de orice fel de albire este sa consultati medicul dvs. dentist, care va poate spune daca dantura dvs. este capabila sa treaca printr-un astfel de procedeu. . Profesionistul dvs. dentar v-a recomanda de asemenea un detartraj si un periaj profesional prealabile albirii dintilor si importante pentru a obtine un rezultat optim.

Nu trebuie sa luati in considerare doar costurile. In general, pretul tratamentului este criteriul de baza in tara noastra pentru albirea dintilor, dar se pleaca de la o premiza eronata. Procedeul da rezultate atat in cabinet cat si acasa, insa diferenta se concretizeaza in rezultate.

Există o gamă variată de produse pentru albirea dinţilor, începând cu pastele de dinţi cu efect de albire, gelurile speciale, benzile şi sistemele profesionale de albire.

 • Pastele de dinţi cu efect de albire, utilizate constant, pot corecta eficient coloratia de suprafaţă. De asemenea, vă pot ajuta să menţineţi timp îndelungat efectul tratamentului de albire. Folosirea constantă a pastei de dinţi cu efect de albire împiedica formarea discromiei din cauza consumului de cafea sau ceai, tutun sau acumularea plăcii bacteriene.
 • Gelurile de albire pot corecta coloratia de suprafaţă,dar pot actiona usor si in profunzimea smaltului. Deoarece acestea au o formulă specială pe bază de peroxid, veţi observa o schimbare mai pregnantă a culorii dinţilor decât dacă folosiţi doar pasta de dinţi cu efect de albire. Trebuie doar să aplicaţi gelul transparent cu o pensulă, conform instrucţiunilor de utilizare.
 • Benzile pentru albirea dinţilor se aplică direct pe dinţi.Necesita rabdare datorita timpului indelungat de utilizare.Avantajul acestora este ca sunt simplu de folosit si puteti sa le purtati oriunde,oricand.
 • Sistemele complete pentru albirea dinţilor se prezinta in doua variante:.
  • 1.sistemul*home use* conţine gelul de albire cu o concentratie mai mica de peroxid de hidrogen si se bazeaza pe introducerea acestuia in niste gutiere speciale care vor fi mentinute in gura cateva ore pe zi/5-7 zille.
  • 2.sistemul professional *in office* foloseşte produse cu mare putere de albire, conţinând peroxid de hidrogen 35%-38%. Avantajul acestei tehnici e albirea într-un timp mult mai scurt si ofera o protectie maxima a gingiilor. Se pot realiza inclusiv albiri ale dinţilor devitali (dinţi cărora li s-a scos nervul), care în timp si-au schimbat culoarea.Cea mai moderna si revolutionara tehnica de albire in office este albirea cu plasma
   In cazul acesta gelul special este activat de lumina cu lungime de unda speciala emisa de acceleratorul de albire.. Este cea mai comoda si mai sigura metoda de albit,cu rezultate spectaculase.

Alegerea metodei de albire depinde de rapiditatea cu care doriţi să obţineţi rezultatele, de sensibilitatea gingiilor şi dinţilor dumneavoastră şi de preţul pe care îl puteţi plăti. Orice metodă de albire a dinţilor acasă poate prezenta un risc de sensibilizare temporară a dinţilor sau de iritarea gingiilor. Este recomandabil să vă adresaţi medicului dentist înainte de a începe să folosiţi orice metodă de albire

Contrar opiniei generale, metoda pentru albirea dintilor in clinica si cea pentru acasa nu sunt concurente. Castigatorul absolut este albirea profesionala in cabinet iar tehnicile pentru acasa se recomanda mai degraba intretinerii albirii profesionale efectuate in cabinet. Dumneavoastra ca pacient cunoasteti evident cel mai bine care va sunt posibilitatile si optiunile, dar nu uitati, calitatea absoluta are intotdeauna pretul ei.

Last Updated on Monday, 17 January 2011 21:08
 

Parerea ta conteaza

"Cabinetul stomatologic Oralmed este locul in care am fost intampinata intotdeauna cu zambete calde, amabilitate, profesionalism. Desi nu-mi vine sa cred, am ajuns la concluzia ca poti veni la dentist cu placere. Atat eu cat si sotul meu vom merge regulat la cabinet pentru o igienizare corespunzatoare cat si pentru rezolvarea problemelor viitoare."

dna. Ionela Benescu, Bucuresti

"Eu vin la Oralmed deoarece odata cu prima vizita am intalnit aici atmosfera calma, profesionalism si mai ales respect fata de timpul meu. Apreciez de fiecare data calitatea si bunul simt gasit aici."

dl. Victor Ionescu, Bucuresti

"Ambianta calda ... de familie, fara dureri, fara timp pierdut...; Mi-a placut. Dentist bun!"

dl. Ciprian Dumbrava, Bucuresti

"Candva aveam probleme cu dintii. Acum problemele sunt demult rezolvate si vin cu placere din cand in cand la control. Cabinetul e super!"

dra. Miruna Costea, Bucuresti