Abonamente corporate

Asigurarea medicala stomatologica este aproape un lucru obisnuit pentru multi europeni si pentru majoritatea americanilor.

Ea face parte din pachetul salarial si are beneficii atat de partea angajatului, cat si de cea a angajatorului.

Oralmed ofera companiilor posibilitatea de a introduce in pachetele de beneficii pentru angajati si un abonament pentru ingrijirea dentara. Pachetele de abonamente sunt flexibile si se construiesc in functie de numarul de angajati si serviciile solicitate.

 

Parerea ta conteaza

"Cabinetul stomatologic Oralmed este locul in care am fost intampinata intotdeauna cu zambete calde, amabilitate, profesionalism. Desi nu-mi vine sa cred, am ajuns la concluzia ca poti veni la dentist cu placere. Atat eu cat si sotul meu vom merge regulat la cabinet pentru o igienizare corespunzatoare cat si pentru rezolvarea problemelor viitoare."

dna. Ionela Benescu, Bucuresti

"Eu vin la Oralmed deoarece odata cu prima vizita am intalnit aici atmosfera calma, profesionalism si mai ales respect fata de timpul meu. Apreciez de fiecare data calitatea si bunul simt gasit aici."

dl. Victor Ionescu, Bucuresti

"Ambianta calda ... de familie, fara dureri, fara timp pierdut...; Mi-a placut. Dentist bun!"

dl. Ciprian Dumbrava, Bucuresti

"Candva aveam probleme cu dintii. Acum problemele sunt demult rezolvate si vin cu placere din cand in cand la control. Cabinetul e super!"

dra. Miruna Costea, Bucuresti